top of page

Minun tarinani

Olen aina mennyt tunteella. Järki on astunut kuvioihin myöhemmin, joskus ehkä pikkasen myöhässä. Eniten käyttämäni lause on varmasti ”Mulla on vaan sellainen tunne”.

Tämä on johtanut siihen että en ehkä aina ole tehnyt niin kuin olisi ”kuulunut” tehdä, joko muiden tai yhteiskunnan mielestä. Niinpä päädyin kokeilemaan monia eri ammatteja. Kaikki kuitenkin asiakaspalvelua, sillä rakastan ihmisten kohtaamista ja olen ehdottomasti niin sanottu ”people person”.

 

Olen toiminut mm. hotelli- ja ravintola-alalla; siivoojana, tarjoilijana ja vastaanottovirkailijana. Automyyjänä, risteilyemäntänä ja seitsemän vuotta bändin laulajana! Tämän jälkeen perustin oman yrityksen, kynsistudion, jota pyöritin 10 vuotta.

 

Sinä aikana kiinnostus terveyttä ja hyvinvointia kohtaan kasvoi isosti. Eikun opiskelemaan ja valmistuinkin vuosien varrella personal traineriksi, ravintovalmentajaksi, health coachiksi ja Fustra ohjaajaksi. Olen äärimmäisen kiitollinen siitä että olen aina saanut tehdä sitä mitä sillä hetkellä on kiinnostanut minua eniten.

nina_maria_old_001.jpg

Vuonna 2004 tyttäremme Maria syntyi. Noin 4 kuukauden ikäisenä hän sai diagnoosin Neurofibromatoosi 1 ja elämäni kääntyi ylösalaisin. Tämä sairaus johti Marian kohdalla moneen asiaan. Ensimmäinen hoidettava asia oli valenivelen leikkaus. Seurasi seitsemän vuoden jakso, jonka aikana Maria kävi monia leikkauksia läpi ja koko sen ajan hänellä oli jonkunlainen kipsi jalassa. Kun hän sitten 8 vuotiaana aloitti koulun, oltiin saatu jalka sellaiseen kuntoon, että ei tarvinnut kipsiä eikä tukea. Yksi iso leikkaus tiedettiin olevan vielä edessä ja se tehtiin kun Maria oli 11 vuotias. Silloin sääriluu katkaistiin, pidennettiin ja suoristettiin.

 

Sairaus vaikuttaa myös Marian oppimiseen ja hahmottamiseen. Silmähermoihin on kasvanut fibroomeja ja Maria ei näe oikealla silmällä mitään. Maria on kaikista haasteista huolimatta uskomattoman iloinen, rehellinen, omaa suuren sydämen, empaattinen ja mestari läsnä olemisen taidossa. Samalla täynnä tulta ja tappuraa ja ”järkyttävä” teini.

 

Oppiessamme vuosien saatossa tuntemaan toisemme ymmärsin, että Mariassa on kaikkea sitä mitä minäkin toivoin omaan elämääni; Läsnä olemisen taitoa, aitoutta, olla täysin ok sen kanssa mitä on, piilottamatta omaa persoonaa tai mielipiteitä sen pelossa että mitä jos joku ei tykkääkään minusta?

 

Vuonna 2018 törmäsin Janet Bray Attwoodin luomaan Passion Testiin ja tajusin että tässä on nyt se mitä haluan elämässäni tehdä! Haluan tuoda iloa ja rakkautta ihmisten elämään! Haluan auttaa muita löytämään oma elämäntehtävänsä ja antaa heille työkalut sen saavuttamiseen.

 

Helmikuussa 2020 Janet tuli Helsinkiin pitämään Mastery of Self Love seminaaria. Eikun tikkana sinne ja tapaamaan Janetia henkilökohtaisesti! Sykähdyttävän ja silmiä avaavan kahden päivän seminaarin päätteeksi Janet pyysi luokseen ja sanoi toivovansa minusta hänen Master Traineria. Ei kahta sanaa, tottakai lähdin tälle matkalle.

 

Marraskuussa 2021 tulee vuosi täyteen Janetin koulutuksessa ja mentoroinnissa enkä voi olla kiitollisempi tästä ajasta (joka vielä jatkuu). Olen oppinut valtavasti itsestäni, uskomuksistani, ajattelutavoistani ja saanut apua ja työkaluja niiden työstämiseen. Yksi suurimmista oivalluksistani tällä matkalla on ollut että vaikka tunteella menenkin, olen usein jättänyt kuuntelematta itseäni ja päättänyt toisin, pelosta käsi, miellyttääkseni muita, jotta minusta pidettäisi, jotta minua rakastettaisiin ja minut hyväksyttäisiin, ja jotta välttäisin konflikteja.

 

Byron Katie on sanonut seuraavaa: ”Please God, spare me from the desire to seek love, approval or appreciation”. Tämä osui ja upposi. Tästä on apua minulle ihan joka päivä. Kuten myös siitä, että kun oivaltaa, että meidän ajatuksemme luovat todellisuutemme ja että ”Everything happens FOR me, not TO me”, ollaan päästy todella hyvään alkuun!

 

Nyt kun olen itse saanut niin paljon apua haluan ns. ”Pay it forward” ja auttaa muita!

 

Oletko sinä valmis muuttamaan omaa elämääsi?

Oletko avoin mahdollisesti sinulle uusille tavoille ja ajatuksille?

Haluatko löytää omannäköisen, ihanan, intohimoisen ja rakkaudentäyteisen elämän?

 

Jos vastasit kyllä, ota ehdottomasti yhteyttä!

– Nina Maria

bottom of page