top of page

Hinnasto

Passion Test workshop | 50€  /henkilö (sis. alv. 24%)

Sisältää 3h workshopin ryhmälle, joko livenä tai online-tapahtumana. Ryhmän minimikoko on 6 henkilöä. Worksopissa selvität 5 suurinta intohimoasi ja mikä niistä on tärkein juuri tällä hetkellä.

2

Passion Test, henkilökohtainen | 300 €/h (sis. alv. 24%)

Valmennus sisältää 2 valmennuskertaa, joko livenä tai online-tapahtumana. Ensimmäisellä tapaamiskerralla selvitämme 5 suurinta intohimoasi ja mikä niistä on tärkein juuri tällä hetkellä. Toisella kerralla käydään läpi menetelmä miten pysyt linjassa omien intohimojesi kanssa. 

3

Self Love workshop | 59 €/ henkilö (sis. alv. 24%)

Sisältää 4h workshopin ryhmälle, joko livenä tai online-tapahtumana. Ryhmän minimikoko on 6 henkilöä. Workshop on Janet Bray Attwoodin luoma neljän tunnin inspiroiva syväsukellus itsensä rakastamisen taitoon. Jokainen workshopissa käytetty harjoitus, työkalu ja tekniikka koskettaa varmasti kaikkia jotka kokevat ne.

4

Self Love, henkilökohtainen | 340 € (sis. alv. 24%)

Valmennus sisältää 2 valmennuskertaa, joko livenä tai online-tapahtumana. Self Love on Janet Bray Attwoodin luoma inspiroiva syväsukellus itsensä rakastamisen taitoon. Jokainen valmennuksessa käytetty harjoitus, työkalu ja tekniikka koskettaa varmasti kaikkia jotka kokevat ne.

sininen_metsa_test2.jpg

Ota yhteyttä

bottom of page