top of page
nina_maria_healing_003_no_sig2.jpg

SELF LOVE

Rakastatko itseäsi aidosti?

Self Love valmennuksen on kehittänyt The Passion Test -ohjelmien perustaja Janet Bray Attwood. Hän huomasi, että ihmisten on rakastettava itseään, jotta he voisivat elää intohimojensa mukaista elämää ja jotta he todella eläisivät täysillä ja aidosti.

 

Janet ja hänen avustajansa ovat kouluttaneet minut, jotta minä voin jakaa tätä tärkeää tietoa itsensä rakastamisesta teille. Te Olette niitä, jotka ovat halukkaita kasvamaan ja kehittymään. Joten on mahtavaa aloittaa tämä yhteinen matka.

Mitä on itsensä rakastamisen taito?

Itsensä rakastaminen oli aihe, jonka todellakin itse halusin oppia, koska en aiemmin juurikaan rakastanut itsestäni. Hyvä uutinen on, että itsensä rakastaminen on meidän perusolemuksemme. Meidän ei tarvitse luoda sitä. Meidän tulee ainoastaan poistaa esteet, jotta voimme kokea keitä todella olemme.

Mitä sanoisit, jos ehdottaisin sinulle, että - kun on kyse itsensä rakastamisesta - olemme oppineet sen takaperin? Miten suhtautuisit, jos kertoisin sinulle, että kaikki ne tunnit, päivät viikot ja kyllä, jopa vuodet, jotka olemme käyttäneet rakkauden täydellisen version etsimiseen, koettaen tavoitella sitä joka suunnasta, olisikin väärinpäin?

Mieli on taikuri!

Se haluaa meidän uskovan illuusioon, että täydellinen versio, jota  kaipaamme ei olisi meissä vaan, että se pitää löytää jostain ulkopuolelta! Se on jossain päin maailmaa - odottamassa, että löydämme sen!

 

Tiedätkö, että etsimäsi suuri rakkaus on jo sinussa. Perusolemuksemme on puhdasta rakkautta ja valoa. Silloin puhumme itsensä rakastamisesta ja sinulla on jo paljon sitä valmiiksi!

Mitä valmennukseni sisältää:

Valmennus

Valmennus sisältää 2 valmennuskertaa, joko livenä tai online-tapahtumana. Self Love on Janet Bray Attwoodin luoma inspiroiva syväsukellus itsensä rakastamisen taitoon. Jokainen valmennuksessa käytetty harjoitus, työkalu ja tekniikka koskettaa varmasti kaikkia, jotka kokevat ne.

 

Workshop

Sisältää 4h workshopin ryhmälle, joko livenä tai online-tapahtumana. Ryhmän minimikoko on 6 henkilöä. Workshop on Janet Bray Attwoodin luoma neljän tunnin inspiroiva syväsukellus itsensä rakastamisen taitoon. Jokainen workshopissa käytetty harjoitus, työkalu ja tekniikka koskettaa varmasti kaikkia jotka kokevat ne.

  

NinaMaria-logo_taustavalk.png
My Approach
bottom of page